Pot adquirir el seu Arusloky™ mitjançant una transferència bancaria, amb targeta de crèdit, o utilitzant un compte de PayPal.
El seu preu és de 12€ per unitat + enviament

Realitzem trameses a qualsevol país del món excepte en aquells en els quals hi ha un distribuïdor. Les trameses es realitzen utilitzant el servei de paquet postal de correus certificat.

En totes les trameses, nacionals o internacionals, podran fer el seguiment dels mateixos a través de el web de Correus.

Els costos de l'enviament són:
Espanya: 3€ per unitat.
Europa: 4,50€ per unitat.
Resta del món: 5,50€ per unitat.

Recordi que:
La transacció es realitza integrament, utilitzant el servei de pagament proporcionat per PayPal. D'aquesta manera, vostè s'assegura que cap de les seves dades bancaries no ens seran revelades.
Aquí podrà veure la política de privacitat de PayPal

Garantía del producte:
La garantía es de 2 anys contra qualsevol defecte de fabricació del producte.
La devolució del producte per defecte de fabricació, després de la seva avaluació per part del nostre servei tècnic, ha de realitzar-se dins dels 7 primers dies hàbils posteriors al seu lliurament. Això serà justificat per la firma del comprovant de lliurament del servei de correus. El producte haurà de ser tornat sense signes evidents d'ús.
Les despeses de transport de la devolució, correran a càrrec nostre sempre que es demostri el defecte de fabricació i no s'hagi produït manipulació sobre el producte motiu de la devolució, ús indegut del mateix o altres causes alienes al defecte de fabricació.

 

 
   
 
     
       
       
Arusloky.com